2022. október 8-án Serdülő Kötöttfogású Országos Bajnokságot , október 9-én pedig Serdülő Szabadfogású Országos Bajnokságot rendeztek Mogyoródon.

Szombaton Belincsàk Henrik és Tóth Kevin versenyzett. Henriknek volt nyertes mérkőzése, szépen birkózott, de ez most sajnos nem volt elég a dobogóig. Kevin rendkívül elszántan menetelt előre, ami egészen a dobogó harmadik fokáig vitte őt! 🥉
A vasárnapi versenyen Belincsák Henrik, Neumann Kristóf és Tóth Kevin vett részt.
Kristófnak és Henriknek ezen a versenyen is voltak nyertes meccsei, de sajnos a dobogóig nem jutottak el. Büszkék vagyunk rájuk, mert nagyon igyekeztek tudásuk legjavát hozni a versenyen. Tóth Kevin lendülete vasárnap is kitartott, nagyon nehéz ellenfelei voltak, tudatos birkózásával pontszerző ötödik helyen zárt.
Dicséretre méltó a fiúk hétvégi teljesítménye, hiszen ők még diák I. utolsó éves korosztályúak, ezért ezen a versenyen engedéllyel indulhattak.
Ezúton köszönjük Hajduch Nándornak, hogy mindkét nap elkísérte és segítette a kisebbeket a versenyeken. Köszönjük szépen a szülőknek is, hogy segítették a gyerekeket a versenyre való eljutásban.
Szép volt fiúk, büszkék vagyunk rátok!
Hajrá Szarvas! 🦌
Hajrá Szarvasi birkózás! 🤼