Hajduch Nándor EB-n, Tóth Patrik a World Combat Games-en képviseli Magyarországot, míg Galát Dávid bronzérmes az OB-n!

Hétvégén kis csapatunk néhány tagja 2 versenyen is részt vett, Hajduch Nándor és Tóth Patrik Romániában versenyzett a serdülő válogatott tagjaként , míg Galát Dávid a diák I-es Szabadfogású Országos Bajnokságon vett részt.

A Szatmári Zsolt és Csonka Csaba vezette serdülő válogatott tagjaként Nándi és Patrik elutazott Kolozsvárra egy nemzetközi versenyre, ahol Patrik sajnos helyezetlenül zárt , míg Nándi bronzéremmel térhetett haza. Kiemelten fontos volt ez a mi Nándinknak, mert egyben válogató verseny is volt számára, de sikeresen vette az akadályokat és megszerezte a címeres mezt, így Ő képviselheti Magyarországot a 2019-es serdülő Európa Bajnokságon a 68 kg-os súlycsoportban. Patrik, mivel idén egy válogató versenyt nyert, a World Combat Games-en (Iskolások Világbajnoksága) vesz részt június közepén a serdülő válogatott tagjaként. 

Nem áll meg itt a történet, Galát Dávid nagyon ügyes birkózással birkózó pályafutása során először állhatott fel az Országos Bajnokság dobogójára. 5 mérkőzésből csak egyet veszített, azt is csak a későbbi győztestől szenvedte el, így egy nagyon szépen csillogó bronzéremmel térhetett haza.

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rátok gyerekek!! 😊😊

Hány megosztást érdemel a fiúk szenzációs eredménye?!🥳🎉🥳🎉😉