Hétvégén 2 versenyen is részt vettek a szarvasi birkózók. Hajduch Nándor Ukrajnában versenyzett Wöller Gergő segítségével, ahol elődöntőjét elveszítette egy moldáv riválisával szemben, de másnap a bronzmérkőzést megnyerte így dobogóra állhatott.

Másik 6 kisbirkózó Neumann Tibor segítségével elment Győrbe egy szintén nemzetközi versenyre, ahol közel 200 fő vett részt. Galát Dávid ezüstérmes lett, Tóth Kevin bronzérmes és Neumann Fábián 5. helyen végzett. Neumann Kristóf, Neumann Péter és Szpin Mihály sajnos most helyezetlenül zárt.
A versenyt megtisztelte jelenlétével az orosz származású Ismail Musukaev, aki olimpiai kvótát és bronzérmet szerzett Magyarországnak az idei világbajnokságon.

Nem könnyű egy ilyen kis egyesületnek, mint mi egy hétvégén több versenyen részt venni, de ilyen barátokkal, mint Wöller Gergő és a Vasas teljes csapata, valamint Neumann Tibor minden lehetséges. Nagyon köszönjük nektek a sok segítséget!
A szarvasi kisbirkózók megérdemlik ,mert kitesznek magukért és becsületesen küzdenek edzésen és versenyen egyaránt, hogy céljaikat elérjék.

Gratulálunk birkózóinknak és köszönjük, hogy rendre örömet okoztok nekünk!