Csodálatos hétvégével zártuk a 2019-es év versenysorozatát. 2019.11.28.-án útnak indultunk Székelyudvarhelyre, elnökünk, és egyben edzőnk szülővárosába, a XX. Verestóy Tibor emlékversenyre. Neumann Kristóf, Tóth Patrik és Hajduch Nándor vehetett részt a megmérettetésen, ahol 220 birkózó mérlegelt. Mind a hárman kitettek magukért és a döntőig meneteltek, ahol csak Nándi torpant meg és ezüstérmes lett, míg Kristóf és Patrik aranyéremmel térhetett haza. Külön kiemelendő Kristóf, akinek a birkózását öröm volt nézni.
A verseny (2019.11.29.) végeztével az éremátadást sem tudtuk megvárni, így sajnos a dobogóra nem tudtak felállni a fiúk, mivel azonnal indultunk vissza Szarvasra.

Csapatbajnoki bronzérem! 😁

Kénytelenek voltunk azonnal indulni Erdélyből haza, mert szombaton a serdülő fiúk a Területi Csapatbajnokságon vettek részt. Serdülő csapatunk tagjai közül sajnos betegség miatt kulcsfontosságú emberek hiányoztak, de így is amit műveltek az nagyon elismerésre méltó! Az esélytelenek nyugalmával kezdtük meg a csapatbajnoki szereplést, majd meglepetésünkre olyan egyben volt a csapat, hogy az elődöntőben csak 1 ponttal kaptunk ki, így bronzéremért birkóztunk, amit nagy fölénnyel sikerült megnyernünk. Külön kiemelendő Balázs Gergely és Kun Norbert akik igen fontos mérkőzéseket tudtak megnyerni és nagyban hozzájárultak a csapat remekléséhez.

Bronzérmes csapat névsora: Neumann Péter, Tóth Patrik, Szpin Mihály, Bankó Kristóf, Hajduch Nándor Milán, Balázs Gergely, Kun Norbert.

Mit is tudnánk erre mondani, mint le a kalappal előttetek fiúk, ez igazán férfias és példamutató munka volt!

Nagyon köszönjük ezt az évet nektek és gratulálunk a csodálatos eredményekhez!