Somogyjád kadet válogató verseny! 🥈🥉

Hétvégén (2020.02.15.) Somogyjádon rendezték az év első kadet minősítő versenyét, ahol bár kis létszámmal indultunk betegségek miatt, de érmekkel tértünk haza.
Első sorban Hajduch Nándor számára volt fontos ez a verseny, idén új korcsoportban és új súlycsoportban versenyez és bíztunk a jó szereplésében. Nem is okozott csalódást a 71kg-os súlycsoportban egészen az elődöntőig menetelt, ahol a későbbi aranyérmestől kapott ki, így bronzéremért birkózhatott, amit sikeresen meg is nyert.
Másik versenyzőnk Neumann Péter, az a Peti aki 2 héttel korábban a serdülők között (ugyanis ő még serdülő) bronzérmet vehetett át a válogatón. Mivel engedéllyel indulhatott, úgy döntött edzőnk a serdülők között nyújtott teljesítménye révén megkapja az esélyt , hogy indulhasson egy korosztállyal feljebb és kipróbálhassa magát kadet 51 kg-ban. Csalódást egyáltalán nem okozott, sőt, kellemes meglepetés volt látni, amint egyre előrébb menetel és döntőt birkózhat, ahol sajnos alulmaradt riválisával szemben. Nem vagyunk szomorúak, szépen csillog ez az ezüst érem is.
Összegezve, a fiúk kitettek magukért, és nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Gratulálunk és további sok sikert gyerekek!👍😊