Sajnos idén már nem sok versenyre lesz lehetőségünk, így kénytelen vagyunk mindenhol elindulni, ahol csak lehet. Így jutottunk el Gyálra , ahol a kadet OB-n vettünk részt , javarészt serdülő korcsoportú gyerekekkel. Hajduch Nándor , aki a legnagyobb esélyese volt súlycsoportjában az éremre, korábbi sérülés miatt nem vehetett részt!

Tóth Patriknak volt egyedül esélye a dobogóra, annak ellenére, hogy csak engedéllyel indulhatott fiatal kora miatt. El is jutott a bronzmérkőzésig, ahol egészen a meccs utolsó 10 másodpercéig vezetett is és úgy volt , hogy megszerzi a bronzérmet, aztán pszichésen sajnos annyira fáradt volt, hogy ellenfele utolsó nagy hajráját nem bírta kivédekezni és elvesztette az érmet, 5. helyen végzett. Sajnálatos ez a dolog, de a pozitív oldalát nézve egy nagyon nehéz és jó mérkőzés volt, ami mindenképp a javára válik és talán tanul is belőle, hogy legközelebb tovább bírja idegekkel a tétmérkőzéseket. Szomorú is egyben, mert saját korcsoportjában úgy néz ki, hogy idén a korona vírus miatt nem lesz megrendezve az OB, ahol eléggé nagy esélyese volt az országos bajnoki címnek és egyben nagy esélye volt a szintén elmaradt Serdülő Európa Bajnokságra utazni.

Toljuk tovább a szekeret és reméljük az ilyen meccsek csak előre viszik és végül országos bajnoki címig tudja repíteni egyszer.

Gratulálunk az 5. helyhez és kívánjuk , hogy jövőre ezt éremre váltsd! Mi bízunk benned/bennetek!
A csapat további tagjai, akik részt vettek a versenyen: Neumann Péter, Szpin Mihály, Balázs Gergely. Sajnos nekik sokat kell még erősödni, hogy beférjenek a legjobb 5 közé.