Diákolimpiai büszkeségek! ➡️
Irány az Országos döntő ! 🤼🇭🇺
Kelet-Magyarország Területi Diák I-II. Szabadfogású Diákolimpiájára 2022. október 22-én került sor Püspökladányban.
Diák II-ben Hidasi Hunor és Darvas Krisztián indult, Diák I-es korosztályban pedig Belincsák Henrik, Bogyó Benedek, Neumann Kristóf és Tóth Kevin.
A mezőny minden korosztályban erős volt, a fiúknak igazán oda kellett tenniük magukat, hiszen a tét az országos döntőre való bejutás volt.

Hunor kevés versenyzési tapasztalattal rendelkezik, szoknia kell még az ezzel járó stresszhelyzetet. A dobogóra ugyan nem sikerült felállnia, mégis olyan helyzeteket alakított és vállalt a meccsek közben, amiért nagyon büszkék vagyunk rá.
Krisztián ellenfelei is jó formában voltak, de szerencsére Kriszinek sikerült 4 nyertes mérkőzéssel felül kerekedni minden 35 kilogrammos versenyzőn, a dobogó legfelső fokán büszkén vette át edzőjétől az aranyérmet. 🥇
Belincsák Henrik a legjobb formáját hozta, amióta versenyzik, mert olyan ellenfelével szemben is volt nyertes meccse, aki ellen eddig soha nem tudott nyerni. Elszántsága és az, hogy hitt önmagában, a dobogó harmadik fokára állította őt.🥉
Bogyó Benedek is igazi büszkeség volt, hiszen fájós, bedagadt térddel, rendkívül izgalmas és példaértékű helyzeteket produkálva harmadik helyen végzett a versenyen. 🥉
Neumann Kristóf birkózását igazi önfegyelem és összeszedettség jellemezte, mindemellett elszántan menetelt előre és meg sem állt a dobogó legfelső fokáig, minden mérkőzését megnyerve első helyezést ért el. 🥇
Tóth Kevin akaratereje és küzdeni vágyása igazán dicséretre méltó volt, számos olyan helyzet adódott, amiért birkózása példa értékű minden korosztály számára. Egy hajszál választotta el a dobogótól, most az ötödik helyen voltunk rá büszkék.
A gyerekek ezzel bejutottak az országos bajnokságra: Krisztián diák II. korosztályban Zalaegerszegen; Beni, Henrik, Kristóf és Kevin diák I-ben Budapesten küzdenek majd az országos verseny legjobbjai címért.
Mind a hat fiúra igazán büszke lehet Egyesületünk, mert mindannyian a maximumot hozták ki magukból, ezzel példát emelve az idősebb versenyzőink elé is.
Fiúk, csak így tovább, büszkék vagyunk rátok!
Hajrá Szarvas! 🦌
Hajrá Szarvasi Birkózás! 🤼