Igen fontos versenyen vettünk részt szombaton (2021.05.08) Kiskunfélegyházán, a kadet korosztálynak rendezték meg az ez évi EB válogató versenyét. Tőlünk három fiú próbálkozott megszerezni a címeres mezt, közülük is a legfiatalabb Galát Dávid, aki még serdülő korú és külön engedéllyel indulhatott. Szépen kezdett Dávid , első mérkőzését megnyerte, de a folytatásban kikapott és kiesett. Ha továbbra is elszántan edz, biztos sikerül egyszer neki is a válogatottság.
Tóth Patrik , másik tehetséges birkózónk , a nap folyamán tudatos és szép birkózással egészen az elődöntőig jutott , ahol megálljt parancsolt neki a későbbi győztes. A bronz csatában nagyszerűen küzdött és megszerezte a dobogó harmadik fokát. Patrikunk még csak első éves ebben a korosztályban , de reménykeltő a birkózása , bár nem lett idén válogatott, jövőre igen nagy esélye lehet válogatottnak lenni. Mindenképp kiemelendő nála a tudatos edzésmunka, melynek a gyümölcse most egy bronzérem, de egy igen erős súlycsoportban.
Hajduch Nándor volt a harmadik birkózónk aki szőnyegre lépett a versenyen, bár nem élete formáját hozta , de ez is elég volt most ahhoz , hogy megnyerje a versenyt és kijusson a kadet Európa Bajnokságra , amely júniusban kerül megrendezésre Bulgáriában! Sajnos nem igazán volt lehetőségük versenyezni ezelőtt a pandémia miatt , viszont így is igazán kitettek magukért és próbáltak újra jó formában birkózni a versenyen.
Mindenképp nagyszerű ezeknek a gyerekeknek, minden szarvasi birkózónak a teljesítménye , mert Szarvason soha nem volt ilyen magas szintű és eredményes birkózás. Kimondottan öröm látni , ahogy kisgyerekekből egyszer csak erős , határozott nagy gyerekek lesznek, majd életerős felnőttek és olyan eredményeket érnek el , amelyre egész városunk büszke lehet, hiszen oly sok munka van egy-egy ilyen kisebb-nagyobb sikerben.
Nagyon büszkék vagyunk rátok és további sok szép sikereket kívánunk a sportban és az élet minden területen ! 👏😊🤼
Köszönjük , hogy ilyen kitartó munkát végeztek évről évre minden egyes nap!
Köszönjük támogatóinknak a bizalmat és a támogatást!