2021. június 12-én birkózóink Kiskunfèlegyházán mèrettettèk meg magukat az Id. Besze László nemzetközi versenyen, ahol több mint 300 résztvevő nevezett a versenyre.
A fiatalok igyekeztek tudásuk legjavát kihozni, melynek eredményeként mindannyian dobogón állhattak. Sajnos kisebb csapattal indultunk a versenyre a ballagások miatt, mint azt terveztük, de így is egy sikeres napnak könyvelhetjük el a szombati napot.
Gyermek I. korosztályban indult Darvas Krisztián, legkisebb versenyzőnk, aki három mérkőzésből hármat megnyerve arany éremmel - és sok hasznos tapasztalattal - lett gazdagabb. A kezdeti ijedtségen túllendülve magabiztosan nyerte mérkőzéseit.
Szpisjak Bence nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, a sok edzés és a kitartó munka arany érmet hozott neki is, három nyertes mérkőzés után.
Bogyó Benedek a Szentesi klub birkózója végig nagyon szépen helyt állt és csak a döntőben szenvedett vereséget, ennek ellenére büszkén állhatott a dobogó második fokára. Beni már lassan egy éve a szarvasi fiúkkal edz a jövő megmérettetéseire.
Tóth Kevin és Belincsák Henrik bronzéremmel tért haza. Kevin az elődöntőben szenvedett vereséget a későbbi győztestől, majd a bronzmérkőzését magabiztos birkózással megnyerte.
Henrik végig követte edzője utasításait, szépen birkózott és 2-2 nyertes és vesztes mérkőzés után állhatott fel a dobogóra.
Gyerekek, nagyon büszkék vagyunk Rátok, csak így tovább! 🤼
🥇🥈🥉👏😊 Hajrá Szarvasi Birkózás!