2021. augusztus 29-én a birkózók nyarát a Strandbirkózó OB-sorozat III. állomása búcsúztatta Budakalászon, a Lupa Beach-en.
Ezen a versenyen a nagyobb birkózóink indultak U18 és felnőtt kategóriában, melyről büszkén térhettünk haza, hiszen ismét érmekkel gazdagodtak a fiúk: Hajduch Nándor és Tóth Patrik első helyezést értek el 🥇, Szpin Mihály 6. Tóth Dominik felnőttek között az ötödik helyet tudhatja maga mögött.
Összetettben: Hajduch Nándor U18 Strandbirkózó Országos Bajnok🏆 , míg Szpin Mihály U18 Országos bajnoki bronzérmes🥉, Tóth Dominik országos bajnoki 4. helyezett a felnőtt kategóriában. Tóth Patrik csak ezen az állomáson vett részt , hogy segítse klubtársát, Misit, a verseny során, ezért összetettben nem állhatott dobogóra.

Gratulálunk a fiúknak, szépen követték edzőjük utasítását, ismét megmutatták, hogy a szarvasi birkózóknak helye van a dobogón.
A múlt héten a kisebb birkózóké volt a “főszerep”, hiszen Törökszentmiklóson vehettek részt egy edzőtáborban.
Törökszentmiklóson az elmúlt években a nyár utolsó hetében került megrendezésre a Regionális edzőtábor, mely egyben felkészülés is az őszi versenyszezonra a diák I. és diák II. korosztályt illetően.
Idén 2021. augusztus 21-27 között 6 kis birkózónk vett részt az edzésekkel sűrített héten edzőjük kíséretében: Belincsák Henrik, Bogyó Benedek (Szentes), Darvas Krisztián, Neumann Fábián, Neumann Kristóf, Tóth Kevin és Sükösd Attila egyesületünk elnöke és edzője.
A gyerekek napi több edzésen vesznek ilyenkor részt, mely kezdődik egy reggeli tornával, valamint a délelőtt és a délután is a birkózó szőnyegen telik kemény munkával.
Nemcsak a birkózás terén nyernek újabb hasznos tapasztalatokat és tudást, hanem megtanulnak önállóbbak is lenni és barátságok alakulnak ki a klubok gyermekei között.
Szabadidős program is emeli a tábor színvonalát, mint például barátságos futball mérkőzés vagy szabad strandon fürdőzés a pihenő időkben.
Mindenképp hasznos hetet könyvelhetünk el magunk mögött és büszkék vagyunk a szarvasi birkózóinkra, hogy a legnagyobb fegyelmezettséggel és tudásuk legjavát beleadva vettek részt a táborban.
Úgy gondoljuk, hogy szép eredményekkel zárjuk a nyarat és bízunk benne, hogy az őszi versenyszezon is további sikereket hoz majd a gyerekek életében a birkózás terén is.
Hajrá Szarvas! 🤼👏🏆🤼