2021.10.02.-én Kaposváron vett részt 3 birkózónk a junior kötöttfogású országos bajnokságon. Számunkra a versenyzés a lényeg, mert szabadfogású birkózást művelünk, viszont a legjobb edzés a verseny, így minden alkalmat megragadunk, hogy versenyezhessenek a gyerekek. Mindenképp a dobogós helyezés a cél, hiszen ez is országos bajnokság. Szpin Mihály és Tóth Dominik sajnos nem igazán érezte a kötöttfogású birkózást és helyezetlenül zártak, viszont Hajduch Nándor a strandbirkózó világbajnoki dobogó után egy héttel, egy korosztállyal feljebb dobogóra állhatott és junior országos bajnoki bronzérmet hozott haza Szarvasnak. Mindenképp nagy bravúr ez részéről, mert csak engedéllyel indulhatott és bár nem a kedvenc fogásneme, mégis kihozta magából a maximumot.
Elnökünk és egyben edzőnk, Sükösd Attila ezen a hétvégén Tóth Patrik és Szpisjak Bence társaságában a Vasas klubbal együtt Ukrajnába utazott egy nemzetközi versenyre. Bence számára ez a rutin szerzésről szólt, hiszen nagyon kevés ideje birkózik, de szeretne még idén dobogós helyen zárni a serdülő országos bajnokságon. Sajnos nem sikerült neki dobogós helyen zárni most ezen a versenyen, ellenfelei fizikálisan jobbnak bizonyultak.
Patrik esetében egy felmérő volt, hogy milyen állapotban van így a kadet országos bajnokság előtt és sajnos nem meggyőző az eredmény. Noha dobogós lett a versenyen, Szarvasnak haza hozta a bronzérmet, a birkózása nem meggyőző és biztos, hogy sokkal több munkát kell bele rakjon, ha országos bajnok akar lenni év végén.
Összességében egy eredményekkel teli hétvége volt, ahol ismét eredményesen térhettek haza a fiúk.
Gratulálunk, ügyesek voltatok!