2021. október 30-án Dorogon rendezték meg a kötöttfogású kadet országos bajnokságot, melyen 4 birkózónk is elindulhatott, sajnos a többiek itthon maradtak most különböző elfoglaltságuk miatt.
Szpin Mihály és Szpisjak Bence eredménytelenül zártak , kiestek a versenyről, rájuk egy komoly felkészülés vár a közeljövőben, hogy a versenyeken is megmutatkozzon a tudásuk.
Tóth Patrik a bronz éremért birkózhatott, de sajnos nem bírt ellenfelével és kénytelen volt beérnie a pontszerző 5. hellyel. Patrik sorsolása igazán kedvezőtlen volt, mert az ő ágán volt 4 korábbi kötöttfogású válogatott is, ennek fényében az eredménye elfogadható, arról nem is beszélve , hogy idén még csak első éves ebben a korosztályban.
Hajduch Nándor a döntőig menetelt előre, megmutatkozott ismét az, hogy az edzéseken tanult fogások előre viszik és hallgatott edzője utasításaira. A döntőben a kötöttfogásúak 80 kg-os súlycsoport válogatott birkózójával csaphatott össze, ahol nem bírt már ellenfelével és második helyezett lett a versenyen. Nándi most váltott súly csoportot , emellett szabadfogású birkózó, így eredménye mindenképp öröm számunkra. 🥈🎉
A hibákból igyekszünk tanulni , hogy a jövőben sokkal jobbak lehessünk. A munka nem áll meg, még keményebben edzünk, hogy Szarvas város jó hírnevét tovább öregbítsük!
Gyerekek, mindannyian szépen küzdöttetek, csak így tovább! Gratulálunk ! 👏
A jövő héten a serdülő birkózóinkra vár feladat: szabadfogású országos bajnokságra készülünk nagy reményekkel.