Az év ennek a szakaszában, a birkózó sportban, a diákolimpiák és országos bajnokságok ideje van. A szarvasi gyerekek rendre szállítják az újabb és újabb OB érmeket. Most a serdülő korosztályban állhatott dobogóra egy szarvasi birkózó.
2021. november 6-án serdülő Szabadfogású Országos Bajnokságot Püspökladányban rendezték meg, ahol egy versenyzőnk képviselte egyesületünket. (A másik versenyzőnk sérülés miatt nem tudott részt venni.)
Szpisjak Bencének a pandémia elvette számos versenyzési lehetőségét, így nem szerzett sok rutint e téren, de most 80 kg-ban megmérethette magát.
A rendszeres edzésre járás, a kitartó munka és az edzői utasítások betartása meghozták a szép eredményt: Bence a dobogó harmadik fokára állhatott a Magyar Bajnokságon !
Szorgalma mindenképp kiemelendő és ennek köszönhetően nagy ütemben fejlődött.
Rutintalansága abból fakad, hogy eddig 7 versenye volt mindössze, de ügyesen meglépte ezt a lépcsőfokot.
Gratulálunk, Bence, csak így tovább! Kívánjuk, hogy ez erőt adjon és hasonló szép sikereket érj még el ebben a sportban!
Hajrá szarvasi birkózás! 👏😊
A jövő héten ismét izgalmak elé nézünk, hiszen két versenyen is részt veszünk, ahol a kadet korúak egy korosztállyal feljebb kipróbálhatják magukat és a kisebb korosztályú birkózóinkra is megmérettetés vár.