2022.02.19.-én Tóth Patrik Lengyelországban vett részt egy nemzetközi versenyen a Vasas SC Birkózó Szakosztályának köszönhetően.
Patrik minden mérkőzését megnyerve aranyérmes lett az U17-es korosztályban, 71 kg-ban. Ezúton is szeretnénk megköszönni Wöller Ákosnak és Wöller Gergőnek , hogy mindenben segítettek.
Gratulálunk Patrik! 👏😊🥇

2022. február 20-án Somogyjádon versenyeztünk a Diák I. Szabadfogású Országos Bajnokságon.

Minden kisbirkózónk nagy reményekkel vágott neki a versenynek, ezért mi is bíztunk abban, hogy a mindennapos kemény edzésmunka megmutatkozik a versenyen.
Tóth Kevin 38 kg-ban kemény ellenféllel találkozott, aki erősebbnek bizonyult nála, így sajnos kiesett a versenyről.
“Nem mondom , hogy ez lenne a reális helyezés az ő esetében. Tudja miben hibázott , ezt megbeszéltük és a jövőben ki fogjuk javítani. Biztos vagyok benne, hogy lesz ő OB érmes majd a későbbiekben”
Bogyó Benedek szintén 38 kg-ban egészen a bronzmérkőzésig jutott, ahol sajnos fegyelmezetlensége miatt lecsúszott a dobogóról, a pontszerző ötödik helyen végzett.
“Benivel egy éve foglalkozom, nemrég igazolt át Szarvasra. Hatalmas fejlődésen ment át , de nem szeretném , hogy itt megálljon. A bronzérmet már a kezében érezhette, de önfejűsége miatt lecsúszott róla. Ne feledjük csak első éves ebben a korosztályban, év végén a diákolimpián a saját hasznunkra fordítjuk ezt a kellemetlen tapasztalatot.”
Neumann Kristóf 42 kg-ban igen kellemetlen sorsolást kapott, de szépen vette az akadályokat, a bronzmeccsig küzdötte magát , ahol esélyt sem adva ellenfelének megszerezte a bronzérmet.🥉
“Kristóf az elmúlt időszakban talán fejben fejlődött nagyot. Mostmár képes a lehető legfegyelmezettebben és a lehető legnagyobb akarással küzdeni. Az ő súlycsoportja az egyik legerősebb most az országban , így külön öröm számomra , hogy dobogón láthattam. “
“ Mindent egybe véve jól birkóztak a gyerekek. Hosszú az út még , de toljuk tovább a szekeret. Sok ügyes fiatal van még a teremben és bízom benne, hogy hamarosan megpróbálnak borsot törni a nagyobbak orra alá. “
Gratulálunk gyerekek, igazán büszkék vagyunk rátok! 👏🤼😊

A hétvégén Győrbe utazunk a diák II-es korosztályú versenyzőnkkel az országos bajnokságra. Szurkoljatok nekünk! 🙏
Hajrá Szarvas, hajrá szarvasi birkózás! 🤼