2022. február 27-én a diák II-es Szabadfogású Országos Bajnokságnak Győrszentiván adott helyet, gyönyörű rendezés keretein belül.
Ebben a korcsoportban egyetlen versenyzőnk indult 35 kg-ban, Darvas Krisztián személyében.
Kriszi az elmúlt időszakban nagyon keményen és tudatosan készült erre a versenyre, külön említésre méltó , hogy élete első Országos Bajnoksága volt.
A versenyen rendkívül fegyelmezetten menetelt előre, minden meccs után a következő lépcsőfokot kitűzve maga elé és 4 nyertes mérkőzéssel a dobogó legfelső fokán állhatott, ezzel megszerezve az Országos Bajnoki címet! 🥇
Nagyon fontos kiemelni, hogy a mérkőzések során különös figyelemmel kísérte az edzői utasításokat, ezáltal a szorult helyzetekből nagyon ügyesen sikerült kijönnie.
“Krisztián idén kezdte a bajnokságban való szereplést, nagyon fiatal még. A birkózás meghatározó szerepet tölt be az életében , ez látszik a hozzáállásában is. Fegyelmezett, higgadt és akaratos volt, láttam , hogy ő itt bajnok akar lenni minden áron. Élni tudott a lehetőséggel és megcsinálta. Az egész csapat büszke rá és jó példa tud lenni a fiatalabb gyerekeknek , akik még csak ismerkednek a birkózás alapjaival. Fontos, hogy most ne elégedjen meg magával , mert ez csak az útja első méterei voltak és hosszú még ez az út, amit választott. Most kis pihenő vár rá , egy kis ünneplés ez idő alatt , aztán folytatjuk a munkát , mert a birkózás sosem áll meg.”
Krisztián, nagyon büszkék vagyunk rád, kívánjuk, hogy ez hatalmas erőt adjon a további sikereidhez mind az életben és a sportban egyaránt! 👏😊🤼
Köszönjük támogatóinknak, hogy lehetővé teszik az ilyen nagyszerű eredmények elérését! 🙏