🌟🥋 Iskolai Küzdősport Nap és Birkózó Toborzó 2023 - Fantasztikus Nap, Közel 100 Részvevővel! 🌟🥋
 
Kedves Szarvasi Diákok és Szülők! 😊
 
Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy a szeptember 29-i Iskolai Küzdősport Nap és Birkózó Toborzó igazi siker volt, közel 100 résztvevővel! Ez volt a Szarvasi Birkózó Egyesület második ilyen rendezvénye, és mindenki számára a BELÉPÉS TELJES MÉRTÉKBEN INGYENES volt!
Az esemény során rengeteg izgalom és inspiráció volt jelen. Fonád Zoltán lenyűgöző előadást tartott a fiataloknak, mélyebb betekintést nyújtva a túlélési alapismeretek világába. Tóth Dominik pedig izgalmas bemutató edzést és földharc bemutatót tartott, amelyek magukkal ragadták a résztvevőket. 🪖🎖️🫱🏼‍🫲🏽🤼‍♂️
Azonban a nap még ennél is többet tartogatott! A felállított közlekedésbiztonsági akadálypálya nagy sikert aratott, ahol a diákok kipróbálhatták vezetési készségeiket és biztonsági tudásukat.
A rendezvényen lehetőség nyílt a lézerlövészet kipróbálására is, ami még színesebbé tette az eseményt és új élményekkel gazdagította a résztvevőket.
Az előadások szintén fontos részét képezték a programnak. Szakértőink, Fonád Zoltán valamint Jankovszky Dávid izgalmas témákban tartottak beszélgetéseket és prezentációkat. A diákok megismerkedhettek a honismeret, hadtörténet és térképészet alapjaival, valamint elsajátíthatták az elsősegélynyújtás és a balesetmegelőzés fontos ismereteit, amelyek a sportok és a biztonság világában is hasznosak. 🚗⛔️🪖
Köszönjük mindenkinek, hogy részesei voltatok ennek az emlékezetes napnak! 😉