🇭🇺💪 Aradi vértanúk napja - Honvédelmi Sportnap 2023: Fantasztikus Nap, Közel 100 Résztvevővel!🇭🇺💪
 
Kedves Kadétok és Fiatalok!😊
 
Nagy örömmel osztjuk meg veletek, hogy az október 5-i Aradi vértanúk napja - Honvédelmi Sportnap fantasztikusan sikerült, közel 100 résztvevővel!
Ez volt a Szarvasi Birkózó Egyesület rendezvénysorozatának harmadik állomása, és ami a legfontosabb: A BELÉPÉS MINDENKINEK TELJESEN INGYENES volt!
Az egész napot átitatta az aradi hősökre történő emlékezés, és a helyi kadétok és kadét korosztályba tartozó fiatalok számára kifejezetten szórakoztató és tanulságos volt. Roszik Zoltán nagyszerű előadást tartott, mélyebb betekintést nyújtva a honvédelmi témákba, míg Tóth Dominik és Fonád Zoltán izgalmas bemutató edzést és földharc bemutatót tartottak, amelyek magukkal ragadták a résztvevőket. 🇭🇺🫱🏼‍🫲🏽🪖🎖️🤼‍♂️
Az interaktív közlekedésbiztonsági előadás is hatalmas sikert aratott, és sok értékes tudással gazdagította a jelenlévőket. Emellett lehetőség nyílt a lézerlövészet és íjászat kipróbálására, ami tovább fokozta az esemény izgalmát és szórakoztató volt minden résztvevő számára.🚗🔦
A rendezvény során részletes betekintést nyerhettetek a térképészet alapjaiba is, amelyek hasznos ismeretek a túléléshez és a tájékozódáshoz.
Köszönjük, hogy részesei voltatok ennek a különleges napnak! 😉💪🇭🇺