Kicsit megkésve, de annál nagyobb örömmel közöljük a hírt :)

A Vasas-al közösen augusztus 13.-19. közt nemzetközi tábort szerveztünk, amelyre több csapat (francia, észt, finn, ukrán, osztrák, magyar) ellátogatott.
Köszönjük Wöller Ákosnak és Wöller Gergőnek a bizalmat, hogy Szarvasra kerülhetett a tábor. Az edzések keményen a pihenőnapok jó hangulatban teltek. Öröm volt nézni, ahogy a magyar gyerekek ismerkedtek külföldi vetélytársaikkal és gyűrik egymást a birkózó szőnyegen. A Magyar Birkózó Szövetség - Hungarian Wrestling Federation hozzájárulásával Champlion is meglátogatta az edzőtábort, ezzel is népszerűsítve az októberi Birkózó Világbajnokságot, amelynek Budapest ad otthont, ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy lehetőséget kaptunk Champlion bemutatására.

Köszönjük mindazoknak akik segítettek a tábort megvalósítani és köszönjük Nyerges Miklósnak, hogy szakított időt a tábor résztvevőire egy sárkányhajózás erejéig!
Reméljük minden évben Szarvas adhat otthont ennek a nagyszerű tábornak, ezzel is több lehetőséget biztosítani a gyerekeknek a fejlődésre.